tirsdag, februar 27, 2007

PROTEST

Presse Meddelelse


Situationen i Irak udvikler sig modsatte af hvad vi alle forventedede. Sikkerhed og anti-demokratiske administrative handlinger er største problem. Begge er tilknyttet og afhængige af hinanden. Begge har påvirkning på den andens resultat.
Danske Regering har besluttet at træk Danske soldater tilbage. Tilbage trækningen skal ikke betyde en fiasko og heller ikke alene bevis på en fortrydelse af en fejltagelse. Det er ikke kun sikkerhed situationen der skyldes en drøm om et håbløse succes i Irak, det er også den abenbart upassende demokratiserings proces der har største del skylden i at situationen i Irak udvikler sig modsatte af alle lovede forventninger.

Demokratisering af Irak ført det bevæbnede u- civiliseredet Shia og Kurdisk og Terrorristiske bevæbnede militser til at kæmpe for magten med våben og u-humanistiske metoder. Forventninger og indsatsen om et demokratiske fremtid kunne kun blive misbrugt af disse u- civiliseredet magthaver både inden og udenfor Irak. Og det gjorde de også.

Første mishandling begyndt med at Kurdiske militser (pesmerge) overtog Turkmenernes hus og sæt ild på Folke register bygninger i Kerkuk for at terminate bevis materialer . disse materialer inholdte registre af Turkmenske Kirkuk beboer.

Assasinationer og kidnapninger mod Turkmener i Kerkuk og andre Turkmenske byer i regionen Turkmeneli havde formålet i etniske cleansing af Turkmen i Irak. Det er det samme metode som Saddam diktator regimet brugte mod Turkmener i 35 år.

Udnyttelse af demokratiserings proces fortsatte i Irakiske midlertidig parlament valget. Svenske myndigheder offentlige gjort at Den Irakiske Ambassade i Stockholm har dokumenteret irakiske pas og identitetskort for ikke Irakiske Kurder i Europa især i Danmark og Sverige. Disse ikke irakiske Kurder deltog i Irakiske parlaments valget i både 2004 og 2005 i Europæiske lande IOM, OCV. Irakiske Udenrigsminister Hoshiyar Zebari er ansvarlig for dette korruption og mishandling af demokratiske rettigheder i Irakiske valg.

Kurdiske politiker i Irakiske regering har organiseredet flere hundrede Kurders flytning fra Nord til Kirkuk i formålet med at ændre den demografiske struktur i olie rig Turkmenske by Kirkuk.

Vi opfordre Danske myndigheder i at undersøge sagen om de falske pas dokumentering af Irakiske Ambassade i Stockholm og Den Irakiske Udenrigsminister Hoshiyar Zibaris forhold til sagen.
I vesten samt i Danmark føler vi os i stor fare og føler vores liv truede af falske Iraker og deres samarbejderspartner i Danmark hvilke representer Irakiske politiske magthæver og militser. De nævnte militser og regerings støttede politifolke har for 5 dage siden voldtog Irakiske kvinde i Tallafer.

Vi protester det Irakiske udenrigsministerium for udnyttelse af demokratiserings af Irak og krænke menneskerettigheder med deres handlinger mod Irakiske Turkmener. Vi protester den Irakiske Ambassade i København og Irakiske regering.


PS: Turkmenske demonstration i København vil finde sted i midt af Marts måned.
Irakisk Turkmenske Kultur Forrening
Danmark
itkfdk@gmail.com