torsdag, december 28, 2006

protest mod regerings asylpolitik.


presse meddelelse 28 Dec. 2006

protest mod regerings asylpolitik.

Danske Præster protesterer mod regerings asyl politik.
vi mener at der er ingen tvivl om at afvisning af Irakisk asylansøger er er urealistisk politik. Regerings udvisning af Irakiske asylansøger er er paradoksal med hensyn til Krigen I Irak.

Nå Danske regering fra det ene side tager en beslutning om nødvendigheden af at sende Danske soldater til Irak på grund af en forgåede krig i landet og fra det andet side tilbage sender Irakiske asylansøger tilbage til Irak. dette er et paradoksal politik og urealistisk.

situationen i Irak er klart lige så dårligt som det var før 2003 og golfkrigen og krigen mellem Irak og Iran.
selv om der er håb på at situationen i Irak udvikleser positivt og forbedrer sig. Men der er stadigvæk både sikkerheds og humanistiske problemer i landet. og der vil tag mindst 10-20 år før fredet og demokrati vil tag over magten i Irak.

der tale om to fredlig lokal bestyrelse i områderne sydlige shia-muslimske domineret og nordlige Kurdiske lokal bestyrelse hvor der er tale om sikkerhed og demokrati. men i resten af landet er der kidnapning, mord ol. på gaderne hverdag.

Vi er villige til at assistere regeringen om en forbedrerede ny asylpolitik.

derfor mener vi, Danmark har således perfekte integrations politik. og det er mulighed for at give midlertidigt opholdstilladelse til det Irakiske asylansøgerer.
Vi vil nytte lejligheden og takke Danske præster som bringer emnet op.
mvh.
Savas Nurettin
Formand
ITKF
Danmark - Irak Turkmen Kultur Forening

savasn@gmail.com